درخواست تابعیت

چهارشنبه 17 خرداد 1396 ساعت 23:55

با سلام خدمت بینندگان این ویدیو، موضوع این ویدیو در خصوص افرادی است که میخواهند تابعیت کشور ایران را داشته باشند.

طبق ماده 979 قانون مدنی، اشخاصی که دارای شرایط ذیل باشند، میتوانند درخواست تابعیت ایران را بکنند:
– به سن 18 سال کامل رسیده باشند.
– فراری از خدمت نظام نباشند.
– به مدت 5 سال متوالی و یا متناوب در ایران حضور داشته باشند.
– در هیچ مملکتی به جرم های سیاسی محکوم نشده باشند.
– کسانی که دارای ایال ایرانی باشند و از او دارای فرزند باشند.
– کسانی که دارای جایگاه های علمی و متخصص باشند.
– کسانی که به عموم مردم و جامعه خدمت شایانی کرده باشد.

طبق ماده 983 قانون مدنی، درخواست کننده تابعیت باید درخواست خودش را به وزارت امور خارجه تسلیم کند، و مدارک ذیل را هم همراه درخواستشان ارائه دهد.
– اسناد هویت درخواست کننده به همراه ایال و فرزندانش.
– گواهی نامه ای در خصوص تایین اقامتش در ایران.
– نداشتن سوء سایقه.
– داشتن شغل لازم برای امرار معاش.

درخواست به هیئت وزیران ارسال میشود و هیئت وزیران در صورت موافقت با درخواست، سند تابعیت صادر خواهد شد.

باتشکر از اینکه در این ویدیو با ما همراه بودین. شما میتوانید برای انجام مشاوره رایگان با وکیل و مشاور حقوقی ما با شماره های تماس موجود در سایت تماس بگیرید و نوبت حضوری خود را رزرو کنید و یا همان تلفنی با وکیل پایه یک دادگستری ما مشاوره حقوقی داشته باشد.

درخواست تابعیت